Josep González, reelegit president de Pimec

L’actual cap de la patronal seguirà en el càrrec per no haver-hi candidatures alternatives

Josep González, president de Pimec | EP Josep González, president de Pimec | EP

Josep González serà reelegit com a president de Pimec el pròxim 19 de juny al ser la seva l’única candidatura que s’ha presentat en aquestes eleccions de la patronal.

González és president de Pimec des de 1997, quan va sorgir de la fusió amb Sefes, organització empresarial de la qual ja era president des de 1990, i mai ha tingut una candidatura opositora. El 2015, Pimec va modificar els estatuts per limitar la presidència a dos mandats, però González va explicar en una roda de premsa a l'abril que, en no ser amb efectes retroactius, pot tornar a presentar-se en el qual serà el seu sisè mandat.

La nova candidatura de González està composta per 85 empresaris, empresàries i representants d’associacions empresarials, dels quals un 15% són noves incorporacions respecte a la candidatura de 2014, segons ha informat la patronal en un comunicat.

Pimec també ha destacat que les dones passen a representar un 21% del total dels membres de la candidatura, fet que suposa un augment del 100% respecte a la candidatura anterior.

González encara aquesta nova legislatura amb la voluntat de liderar un canvi en el model de govern de l'entitat, emmarcat en el pla estratègic 2016-2020, centrada en tres eixos: transformació digital a les pimes, potenciar la formació professional i vetllar pel bon desenvolupament del Pacte Nacional per la Indústria.

Més informació
González opta a un nou mandat a Pimec
Miquel Camps elegit nou president d’Autònoms PIMEC
El (nou) president de Pimec se sabrà el 19 de juny
Avui et destaquem
El més llegit