Kiabi busca 200 empleats pel magatzem logístic

Nou impuls al polígon de les Planes Baixes de la Biscal del Penedès, que ja acull una plataforma d'El Corte Inglés

El polígon de les Planes Baixes a la Bisbal del Penedès
El polígon de les Planes Baixes a la Bisbal del Penedès

La multinacional francesa de moda Kiabi busca 200 empleats per al seu nou centre de distribució al polígon de les Planes Baixes, a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès). Segons ha informat el consistori, ID Logístics ha obert la segona fase de selecció de personal per a la companyia gala després que la tardor passada ja es creessin 59 llocs de treball.

En concret, es busquen homes i dones d’entre 20 i 57 anys per a treballar com a mosso de magatzem, amb incorporació prevista pel mes de març. Els interessats poden inscriure’s a través del web de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, que centralitza les sol·licituds laborals.

Kiabi impulsa el seu nou centre logístic de 53.000 metres quadrats en unes instal·lacions construïdes per l’operadora internacional Prologis al polígon de les Planes Baixes, molt a prop del trencant de les autopistes AP-2 i AP-7. En conjunt, les naus de Prologis ofereixen un total de 80.000 metres quadrats.

El polígon de les Planes Baixes disposa de 400.000 metres quadrats, la meitat dels quals pertanyen a El Corte Inglés. El juliol del 2016, aquesta empresa hi va obrir una plataforma logística de 45.000 metres quadrats des d’on distribueix productes a Catalunya, l’Aragó, el País Valencià i Múrcia.

Més informació
Kiabi vesteix la seva primera botiga a Passeig de Gràcia
Kiabi situa a Barcelona el seu primer 'flagship store' internacional
Avui et destaquem
Comentaris