La belga Wellness Kliniek obre mercat a Catalunya

L'Incasòl ven una parcel·la de Can Sant Joan de Rubí a l'empresa perquè hi construeixi un centre de cirurgia estètica, que crearà 30 llocs de treball

Un equip de professionals de l'empresa belga Wellness Kliniek Un equip de professionals de l'empresa belga Wellness Kliniek

L’Institut Català del Sòl, Incasòl, i l’empresa belga Wellness Kliniek han signat l’escriptura de compravenda de la parcel·la 4 del sector Ampliació de Can Sant Joan de Rubí.

Els terrenys tenen una superfície de 1.458 metres quadrats ,un total de 3.647,54 metres quadrats de sostre i un preu de venda de 838.934 euros. L’empresa construirà un centre hospitalari amb internament especialitzat en cirurgia estètica. Té previst iniciar la seva activitat en el període 2019-2020 i crear uns 30 nous llocs de treball.

Wellness Kliniek és una empresa líder en cirurgia estètica, que es troba en un ambiciós projecte d’expansió internacional. L’empresa estava interessada en situar-se a Catalunya i mitjançant les gestions realitzades per Acció finalment ha escollit els terrenys de l'Incasòl al sector de Cant Sant Joan de Rubí, un àrea que destaca per el seu present desenvolupament, els seus parcs i jardins, i la bona comunicació d’accés.

Expansió internacional

La nova clínica de Rubí, suposa el tret de sortida del projecte d’expansió internacional de la marca Belga. La voluntat de l’empresa es apropar el seu sistema de servei als seus clients, sense que aquests s’hagin de desplaçar grans distàncies, oferint preus molt competitius sense rebutjar a la millor qualitat, ja característica dels països del nord d’Europa. 

Més info: Catalunya té més empreses amb seu social que en els últims nou anys

La marca Wellness Kliniek va començar la seva trajectòria ja fa més de 20 anys a Genk, Bélgica, on actualment s’hi troba la seu central, un Hospital Clínic de més de 5.000m metres quadrats dedicat exclusivament al benestar dels seus clients a través de la Cirurgia Estètica. La seva filosofia d’empresa està enfocada en el client i la qualitat del servei, per això va ser pionera en obtindré el Certificat de Qualitat de Gestió ISO 9001 (EN15224), garantint el seu compromís amb els seus clients.

El sector Ampliació de Can Sant Joan, està a tocar de la B-30, el més important corredor econòmic i exportador d’Espanya, i al costat d’un dels sectors d’activitat econòmica amb més prestigi de Catalunya on estan situades empreses com Deutsche Bank, Roche, Hewlett Packard, Catalana-Occidente o Banc Sabadell-Atlàntic.

Més informació
GM Food obre 40 supermercats i crea 141 llocs de feina
Catalunya concentra el 24,8% de les exportacions espanyoles al maig
Avui et destaquem
El més llegit