La Sirena busca 240 treballadors per Nadal

La cadena de congelats busca reforçar la seva plantilla per la campanya de Nadal amb 188 vacants a Catalunya

Les botigues La Sirena tenen més de 750 referències Les botigues La Sirena tenen més de 750 referències

La Sirena, cadena especialista en congelats, ha obert el procés de cerca de 240 llocs de treball per donar suport durant la campanya de Nadal en els seus més de 240 centres de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Comunitat de Madrid i País Valencià.

Les posicions de reforç són per reponedor, caixer i mosso de magatzem. En total existeixen 240 vacants, 188 d'elles a Catalunya i 50 a la Comunitat de Madrid i 2 a València. Segons informa l'empresa en un comunicat, "ds valoraran especialment els perfils que tinguin  vocació de servei i que tingui capacitat de comunicació i de venda". Aquests llocs de treball s'han creat amb l'objectiu de formar part de l'equip de la Sirena per a aquesta campanya de Nadal en jornades setmanals de 20 a 40 hores (entre el 14 de desembre i el 31 del mateix mes).

La Sirena compta actualment amb un total de 1.100 treballadors entre Catalunya, Comunitat de Madrid i el País Valencià, els interessats en aquestes ofertes de treball poden contactar amb la companyia enviant el seu currículum vitae a través de la web i fent clic a l'apartat "Treballa en la Sirena" o envuant un correu electrònic especificant quina zona i jornada interessa. En el cas de catalunya cal enviar el correu a seleccion_cat@lasirena.es i en el cas de Madrid a seleccion_zc@lasirena.es .

Més informació
La Sirena inverteix 1,25 MEUR en cinc noves botigues
La Sirena inverteix 2,3 milions d'euros en noves obertures
Avui et destaquem
El més llegit