Lanzadera selecciona 100 empreses pel seu programa d'acceleració

Des de l'any 2013, el projecte de Juan Roig ha apadrinat 1.300 firmes

Imatge de la seu de Lanzadera | Cedida Imatge de la seu de Lanzadera | Cedida

Lanzadera ha seleccionat unes 100 empreses per una nova edició del seu programa d’acceleració. Firmes que busquen innovar en àmbits com la salut, l’educació, el món immobiliari o l’automatització de processos. La principal novetat d’enguany és que el programa tindrà una durada mínima de sis mesos prorrogables. El personal tècnic de l’ecosistema de Juan Roig prepara un itinerari personalitzat per possibilitar que cada emprenedor pugui créixer d’una forma sostenible. 

“Igual que altres convocatòries hem seleccionat empreses que ofereixen solucions innovadores i diferencials pel client”, apunta Marta Nogueras. En aquest sentit, la directora general de Lanzadera “es mostra convençuda que els participants sabran treure tot el profit a les oportunitats i sinergies de l’entorn de Marina de Empresas. Des de la seva fundació, l’any 2013, Lanzadera ha supervisat el recorregut de 1.300 empreses. 

En una convocatòria celebrada el passat mes de maig, Lanzadera també va seleccionar 86 empreses vinculades a la logística, les finances, la mobilitat, l'esport, l'agricultura, la sanitat, la sostenibilitat i la construcció. “Les startups seleccionades destaquen en conjunt per haver desenvolupat innovacions digitals en tots els sectors econòmics, donant solució així a necessitats no resoltes convenientment al mercat”, explica Marta Nogueras. Segons les necessitats, les startups poden rebre finançament per valor de fins a 500.000 euros. A més, tindran la possibilitat de col·laborar amb grans empreses.

Més informació
L'ús de la IA destaca entre les 86 startups seleccionades per Lanzadera
Lanzadera selecciona més de 120 empreses per impulsar a partir de gener
Juan Roig inverteix 10 milions d'euros més a Lanzadera
Avui et destaquem
El més llegit