L'ús de la IA destaca entre les 86 startups seleccionades per Lanzadera

Les startups que entren a la convocatòria de maig innoven en sectors com la salut, les finances, l'esport, la mobilitat o l'educació

Les startups poden rebre finançament per valor de fins a 500.000 euros | Cedida Les startups poden rebre finançament per valor de fins a 500.000 euros | Cedida

Lanzadera, l'acceleradora d'empreses pertanyent a Marina d'Empreses i impulsada per Juan Roig, ha seleccionat 86 startups d'Espanya i Portugal per a la convocatòria de maig. Les empreses han aplicat tecnologia disruptiva en àrees com la logística, les finances, la mobilitat, l'esport, l'agricultura, la sanitat, l'educació, la sostenibilitat o la construcció.

“Les startups seleccionades destaquen en conjunt per haver desenvolupat innovacions digitals en tots els sectors econòmics, donant solució així a necessitats no resoltes convenientment al mercat”, explica Marta Nogueras, directora general de Lanzadera.

Les empreses han aplicat tecnologia disruptiva en àrees com les finances, la mobilitat o la sostenibilitat

Les empreses seleccionades s'han emplaçat en una de les quatre fases que formen el programa Lanzadera, segons el grau de maduresa: la fase Scale Up es dirigeix a empreses consolidades amb un model provat que busquen assolir noves fites; la fase Growth està centrada en empreses amb potencial que pretenen créixer ràpidament; la fase Traction s'assigna a startups en fase inicial; i la fase Start es destina a emprenedors que estan donant forma al projecte.

Més info: Lanzadera selecciona més de 120 empreses per impulsar a partir de gener

Segons les necessitats, les startups poden rebre finançament per valor de fins a 500.000 euros. A més, tindran la possibilitat de col·laborar amb grans empreses a través dels acords Corporate actius a Lanzadera.

Més informació
Amazon Web Services i Lanzadera impulsen el creixement de les startups
Lanzadera selecciona 120 empreses i supera les 1.000 impulsades des del 2013
Lanzadera Conecta Empleo aterra a Barcelona al juliol
Avui et destaquem
El més llegit