Lanzadera amplia l'aliança amb Sony per accelerar videojocs

L'acceleradora de Juan Roig aplica el seu model a sis Games Camp de PlayStation, on identificarà i donarà suport al desenvolupament d'estudis

Lanzadera accelerarà els estudis de videojocs de PlayStation | Cedida Lanzadera accelerarà els estudis de videojocs de PlayStation | Cedida

Lanzadera, l'acceleradora de startups del propietari de Mercadona, Juan Roig, ha renovat i ampliat la seva aliança amb Sony Interactive Entertainment. La incubadora donarà suport en la cerca, selecció i mentorització d'estudis de videojocs a tots els Games Camp de PlayStation de l'Estat espanyol. Fins ara, ja ho feia en l'espai de creació de videojocs de València i, a partir d'enguany, s'hi afegeixen els de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga i Las Palmas. 

Així, l'acord Corporate entre les dues entitats s'amplia. Des que va començar la col·laboració de Lanzadera i Sony l'any 2016, s'han accelerat 14 estudis a València. "Creiem que el model d'acceleració de Lanzadera ajudarà els estudis a professionalitzar-se i desenvolupar els seus videojocs amb èxit", indica Ismael Valero, responsable de Lanzadera Corporate.

Aquesta iniciativa forma part del programa PlayStation Talents, que té l'objectiu d'impulsar el talent estatal en el sector dels videojocs. El responsable del projecte per part de Sony, Roberto Yeste, assegura que "comptar amb l'experiència de Lanzadera és una gran notícia per a PlayStation Talents".    

Més info: Les empreses de videojocs es dupliquen en sis anys

Els 14 estudis de videojocs que s'han accelerat amb el suport de Lanzadera de moment són: Catness, Chibig, Pokó Studio, Wildsphere, World Domination Project, Inverge Studios, Melbot, Bound Games, Brok3nsite, Fluxart, Mansion Games, Paloma Studios, Quasar Dynamics i Viral Studios.   

Més informació
Un terç de les noves startups de Lanzadera són catalanes
Catalunya multiplica per nou la inversió estrangera en videojocs en cinc anys
Avui et destaquem
El més llegit