CA | ES

Level estrena ruta directa entre Barcelona i Nova York

La companyia operarà tres vols setmanals i estimularà, així, un flux de tràfic total de 529.773 passatgers anuals

Un avió de Level a l'Aeroport de Barcelona | ACN Un avió de Level a l'Aeroport de Barcelona | ACN

Level estrena ruta directa entre Barcelona i Nova York amb tres vols setmanals. Segons informa el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona en un comunicat, aquesta ruta està operada per cinc companyies en aquests moments, però encara hi ha 117.754 passatgers indirectes no servits. Els vols sortiran de les dues ciutats els dilluns, dijous i dissabtes. 

Més info: Segon assalt entre Level i Norwegian pels vols intercontinentals del Prat

D'aquesta manera, l'oferta de l'aerolínia centrada en vols de llarg radi complementarà l’oferta restant del grup IAG com Vueling, una companyia ubicada també a Barcelona. La cooperació entre aquestes dues companyies, expliquen, "beneficiarà a la comunitat local i ajudarà a Barcelona en la seva posició de hub".

La companyia, que ja disposa de tres aeronaus A330-300 a l'Aeroport del Prat, dóna connexió directa de la capital catalana a Buenos Aires, Santiago de Xile, San Francisco i Boston. El Comitè de Rutes recorda, en aquest sentit, que el 23% (8.468) dels 37.301 residents nord-americans a l’Estat viuen a Catalunya, gairebé el mateix volum que a Madrid, al mateix temps que subratlla que, segons Acció, hi ha 840 filials catalanes establertes als Estats Units i 1.020 filials nord-americanes a Catalunya. 

Més informació
Level inaugura vol directe entre Barcelona i Santiago de Xile
Level volarà de Barcelona a Nova York per 99 euros
Level estrena la ruta Barcelona-Boston
Avui et destaquem
El més llegit