Level volarà de Barcelona a Nova York per 99 euros

L'aerolínia anuncia dues noves connexions de baix cost amb Santiago de Xile i la ciutat nord-americana

Un avió de l'aerolínia Level a l'aeroport del Prat
Un avió de l'aerolínia Level a l'aeroport del Prat

Level consolida la seva aposta per Barcelona amb dues noves rutes directes. L'aerolínia ha anunciat que a partir de 2019 connectarà el Prat amb Santiago de Xile i Nova York per 219 i 99 euros respectivament. A la capital xilena oferirà dos vols la setmana des del 31 de març de l'any vinent, una freqüència que augmentarà a l'estiu fins a arribar als quatre trajectes setmanals. Pel que fa a Nova York, la nova ruta s'inaugurarà el 27 de juliol i la companyia oferirà quatre vols setmanals entre ambdues capitals. La low cost d'IAG redobla la seva competència amb Norwegian després que la nòrdica rebutgés ser comprada pel grup hispano-britànic.

Més info: Norwegian, un caramel per a IAG

A banda, el president de Level, Vincent Hodder, ha avançat que s'ampliaran les freqüències entre el Prat i San Francisco i no ha tancat la porta a estudiar noves rutes cap a l'Àsia o Àfrica, amb especial èmfasi en Tòquio. Amb tot, ha senyalat que, de moment, la companyia no disposa de suficients aparells, malgrat que aquest any se n'han incorporat tres de nous i se n'espera un altre per a 2019.

"La introducció del baix cost augmenta el mercat i estimula més passatgers a viatjar. El mercat més molt gran i pot absorbir aquesta capacitat sense cap problema", ha assegurat el conseller delegat de l'aerolínia. Amb aquestes noves rutes Level ampliarà fins a cinc els trajectes que realitza de manera directa al Prat, on s'inclouen les ciutats de Boston, Buenos Aires i San Francisco.

Més informació
Level estrena la ruta Barcelona-Boston
Level alça el vol
El Prat guanya pes com a 'hub' intercontinental amb Level i Norwegian
Avui et destaquem
Comentaris (1)
Pepet
Encara volaré més cops amb Norwegian.