LG diu adéu al negoci dels mòbils i es dóna de baixa del MWC

La companyia sudcoreana ja no traurà nous models al mercat però mantindrà el servei pels models actuals

Visitants al MWC19 provant alguns dels nous terminals de LG | ACN Visitants al MWC19 provant alguns dels nous terminals de LG | ACN

LG tanca el seu negoci de telèfons mòbils després d'anys de pèrdues, segons ha anunciat la companyia en un comunicat després de prendre la decisió en el consell d'administració. L'empresa sudcoreana se centrarà en dedicar més recursos a àrees amb "creixement" com els components de vehicles, els dispositius connectats, les cases intel·ligents, la robòtica, la intel·ligència artificial o les solucions B2B.

Així doncs, LG no traurà cap nou model de mòbil, però mantindrà els serveis pels terminals actuals, que seguiran disponibles per a la compra i mantindran el servei d'atenció al client, així com actualitzacions de software i sistema operatiu. La data efectiva de tancament del negoci és el 31 de juliol del 2021. Segons LG, la companyia treballarà de forma estreta amb proveïdors i socis per "garantir la màxima transparència en la dissolució del negoci mòbil".

La companyia seguirà desenvolupant tecnologies relacionades amb el sector mòbil, com el 6G, però per enfortir la competitivitat en altres àrees de negoci. Totes les tecnologies principals desenvolupades durant els últims 20 anys per LG en el sector es mantindran i s'aplicaran a productes actuals i futurs.

Adéu (també) al MWC

La sudcoreana cancel·la la seva participació al congrés de Barcelona després d'anunciar oficialment que tanca el negoci de telefonia mòbil. Fonts de la companyia han confirmat a l'ACN que no seran al Mobile d'aquest estiu perquè "no hi ha res a presentar", i no tindria sentit ser al congrés sense cap producte nou a llançar.

Tampoc seran al MWC Google, Sony, Ericsson, Nokia, Facebook o BT, entre d'altres.

Més informació
LG cancel·la la seva participació al MWC pel coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit