LG cancel·la la seva participació al MWC pel coronavirus

La companyia vol evitar exposar els seus treballadors a la malaltia, mentre que els organitzadors del congrés afirmen que l'impacte de la infecció és "mínim"

LG no participarà al MWC per evitar exposar-se al coronavirus | iStock LG no participarà al MWC per evitar exposar-se al coronavirus | iStock

La multinacional sud-coreana LG ha anunciat que cancel·la la participació al Mobile World Congress d'aquest any a Barcelona "avantposant la seguretat i la salut dels seus treballadors, socis i clients" en relació al coronavirus. La decisió "elimina completament el risc d'exposar els treballadors d'LG al virus en viatges internacionals", una activitat que ha esdevingut "molt més restrictiva a LG a mesura que el virus continua propagant-se". La companyia afirma que substituirà el Mobile per "altres actes per anunciar els nous mòbils del 2020".

Més info: Coronavirus i la sobrepromesa de la IA

En paral·lel, la direcció del Mobile ha afirmat que l'impacte del coronavirus és "mínim" i que el certamen se celebrarà amb normalitat. Els responsables del certamen han aplicat un programa preventiu per evitar el risc del coronavirus que inclou neteja i desinfecció de tots dels punts d'interès com àrees de càtering o pantalles tàctils públiques, entre d'altres.

A banda, incrementarà els punts d'assistència mèdica i promourà una campanya de prevenció a través de les xarxes i al mateix punt de la fira. A més, hi haurà material de desinfecció a disposició del públic i es formarà tot el personal en mesures preventives.

Més informació
Collboni: “Barcelona treballarà per mantenir el MWC més enllà del 2023”
¡A por el MWC!
Chacón, sobre el MWC i Madrid: “Hi ha coses que no es paguen amb diners”
Avui et destaquem
El més llegit