Lleida.net tanca 2021 amb la millor producció de la seva història

La cotitzada lleidatana envia 42,2 milions de comunicacions certificades durant l'exercici, un increment del 532% en tres anys

El conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena | ACN El conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena | ACN

Lleida.net tanca l'exercici 2021 amb les millors dades de producció de la seva història. La companyia tecnològica catalana, cotitzada a les borses de París, Madrid i Nova York, ha realitzat durant l'any un total de 42,2 milions de comunicacions electròniques certificades – o unitats Saas – en nom dels seus clients.

Aquesta xifra suposa un augment de la producció d'un 532% si es compara amb l'ús dels seus serveis durant l'any 2018, segons ha informat la cotitzada lleidatana. La producció va registrar un augment a totes les línies de negoci de la companyia, amb un quart trimestre que es va tancar amb el millor abast en els 27 anys d'activitat de l'empresa, fundada l'any 1995.

Segons el CEO i fundador de la companyia, Sisco Sapena, "les dades presentades mostren que la tecnologia de Lleida.net ha assolit nivells molt alts d'utilització". El conseller delegat de la lleidatana opina que els resultats de 2021 constaten que l'empresa "creix any rere any amb moltíssima força". Actualment Lleida.net compta amb oficines a 18 països i presència de negoci en més de 50, on ha aconseguit més de 200 patents.

Més informació
Lleida.net aconsegueix la seva quarta patent a l'Argentina
Lleida.net aconsegueix una segona patent a República Dominicana
La dominicana Unipago contracta Lleida.net per les signatures digitals
Avui et destaquem
El més llegit