El grup Llobet compra Supermercats Sebastián, d’Igualada

La firma bagenca de distribució alimentària es consolida a la Catalunya central

Una de les botigues de Supermercats Sebastián, d’Igualada, que s’han integrat al grup Llobet | Grup Llobet Una de les botigues de Supermercats Sebastián, d’Igualada, que s’han integrat al grup Llobet | Grup Llobet

El grup de distribució alimentària Llobet, amb seu a Manresa, ha incorporat a la seva xarxa els establiments de la igualadina Supermercats Sebastián. Es tracta de tres noves botigues –dues a Igualada i una a Vilanova del Camí, totes de més de 400 metres quadrats– que s’orientaran a la venda de proximitat.

Amb aquesta adquisició no només s’amplia la presència de Llobet a les comarques centrals de Catalunya sinó que s’aprofiten les sinergies de la seva aposta pels productors locals i l’elaboració pròpia, per mitjà d’empreses del grup, de productes frescos i plats cuinats.

Amb les noves adquisicions, Grup Llobet arriba als 40 supermercats i suma una plantilla de 380 professionals. Més enllà de la xifra de negoci, el creixement en volum d’activitat permetrà reforçar la seva aposta per oferir sortida comercial a milers de productes de proximitat. De fet, Grup Llobet treballa amb més de 500 proveïdors ubicats en un radi a menys de 100 quilòmetres de Manresa. Inverteix en aquests productors més de 9,5 milions d’euros anuals, segons informen en un comunicat.

Llobet compleix l’any vinent el centenari de l’obertura de la seva primera botiga al carrer Àngel Guimerà de Manresa

El pla estratègic de Llobet es va començar a gestar el 2018 amb l’adquisició de l’empresa de càtering i col·lectivitats El Tec (Súria) i l’obertura del vaixell insígnia de la marca a la plaça de Crist Rei de Manresa, la botiga “Llobet 1923”. El nom de l’establiment respon a l’any de fundació de la primera botiga de la família Llobet al carrer d’Àngel Guimerà de la capital del Bages. L’any vinent celebrarà el centenari.

Més informació
De Hallowen a Ciber Monday: dos mesos frenètics per salvar l’any del comerç
15 milions d'euros per la transformació digital del comerç
Avui et destaquem
El més llegit