L'aposta logística de Lidl: compra una parcel·la de 185.000 metres quadrats a Constantí (Tarragona)

La cadena de supermercats construirà una plataforma logística que té previst posar en marxa a partir del 2026

La botiga Lidl a Montcada i Reixac | ACN La botiga Lidl a Montcada i Reixac | ACN

Lidl ha adquirit una parcel·la d'uns 185.000 metres quadrats al municipi tarragoní de Constantí per construir una nova plataforma logística, en línia amb el seu pla d’expansió sostenible a Espanya. La cadena de supermercats té previst posar en funcionament la plataforma a partir del 2026.

El futur magatzem de Lidl a Constantí permetrà a la companyia afrontar amb garanties el seu ambiciós pla d'expansió nacional. De fet, la companyia té previst inaugurar tres magatzems més fins al 2025: el primer d'ells a Escúzar (Granada), que actualment està en construcció a una parcel·la de més de 132.000 metres quadrats, seguit d'un altre a Martorell (Barcelona) i un últim a Parla (Madrid). Aquests dos últims encara estan pendents d'iniciar-se les obres, a parcel·les que superen els 126.000 metres quadrats i els 145.000 metres quadrats, respectivament. Avui dia Lidl compta amb una xarxa d'11 plataformes logístiques a Espanya.

“En els últims anys estem ampliant significativament la nostra presència a Espanya gràcies a l'obertura de noves botigues, una realitat que també ens exigeix incrementar les nostres infraestructures logístiques amb nous centres des dels quals gestionem tot el nostre assortiment de productes”, comenta el director general d'Expansió i Immobles de Lidl España, Imanol Zabala.

A més de les quatre plataformes logístiques en construcció, Lidl ha inaugurat tres magatzems des del 2019: a Cheste (València), Agüimes (Las Palmas) i Nanclares de la Oca (Vitòria). “En total, set noves plataformes logístiques en tot just vuit anys que faran possible que puguem continuar impulsant de manera decisiva el nostre negoci al país de la mà de noves botigues, noves ocupacions de qualitat i més compres de producte nacional”.

Els futurs magatzems a Martorell i Constantí se sumaran al que Lidl té des de 2003 a Montcada i Reixac (Barcelona), localitat des de la qual la cadena de supermercats proveeix principalment als seus més de 70 punts de venda a Catalunya i opera a tota Espanya a través de les seves oficines centrals –actualment en procés d'ampliació–. Amb l'entrada en funcionament d'aquests tres centres, Lidl reforçarà el paper estratègic de Catalunya com a pol logístic de referència per al seu creixement en aquesta regió i la resta de la zona nord-est d'Espanya.

Més informació
Lidl aposta pels vins catalans amb la iniciativa Terra de Vins
La cooperativa Campllong arriba a un acord amb Lidl per vendre llet de Km0
Condis inverteix 4 MEUR en l'ampliació de la seva plataforma logística a Mercabarna
Avui et destaquem
El més llegit