Lola Casademunt augmenta la seva facturació un 60% fins als 45 milions

El 27% del total de vendes de la signatura de moda catalana van ser a l'estranger

Lola Casademunt tanca el 2023 amb una facturació de 45 milions d'euros | EP Lola Casademunt tanca el 2023 amb una facturació de 45 milions d'euros | EP

La signatura de moda Lola Casademunt va tancar l'exercici 2023 amb una facturació de 45 milions d'euros, un 59% més que en 2022, segons ha informat en un comunicat. L'empresa ha assegurat que les vendes van créixer "significativament" als seus tres canals de venda: retail (+52%), multimarca (+59 %) i 'online' (+90 %).

El conseller delegat de la companyia, Paco Sánchez, ha explicat que es van superar les expectatives gràcies a seguir "fidels" al pla estratègic, que ha definit com a sòlid i coherent.

Les vendes van créixer "significativament" als seus tres canals de venda: retail (+52%), multimarca (+59%) i 'online' (+90%)

Referent de moda nacional i internacional

La companyia va tancar en 2023 l'etapa del pla iniciada en 2021 i en 2024 obre la següent fase, que té l'objectiu de seguir evolucionant i posicionar-se "com un referent de moda a nivell nacional i, cada vegada més, internacional", recull Europa Press.

En aquest sentit, las vendes a l'estranger van suposar el 27% de la facturació total de la empresa. La signatura compta amb presència en més de 30 països i sumeixi més de 1.500 punts de venda, dels quals 815 estan situats a Espanya i Portugal.

Mentre que el canal 'online' està disponible amb tenda pròpia en vuit països, en els 'ecommerce' d'El Corte Inglés de Portugal i de Palacio de Ferro a Mèxic, i en el 'marketplace' Zalando en 12 països.

Aspiracions per 2024

De cara a 2024, la empresa preveu créixer al mercat nacional de manera "molt controlada" amb quatre noves obertures de botigues pròpies, així com l'obertura de la seva botiga 'online' en nous mercats.

D'altra banda, l'objectiu de la signatura és anar augmentant també la seva quota de producció en proximitat i d'ús de materials sostenibles.

Més informació
Lola Casademunt tanca 2022 amb una facturació de 28,5 milions
Avui et destaquem
El més llegit