La botiga Louis Vuitton de Barcelona
La botiga Louis Vuitton de Barcelona

Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica a Polinyà

La planta es dedicarà al tractament de cuir i donarà servei a les fàbriques de Barberà i Campllong

La marca de luxe Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica a Polinyà a la tardor. El centre es dedicarà a la preparació, manipulació i tall de cuir i donarà servei als altres centres que la multinacional francesa de moda té a Barberà i Campllong, segons explica Expansión.

La nau compta amb més de 6.000 metres quadrats i donarà feina des de bon començament a 80 treballadors. L'empresa planeja arribar a incrementar la plantilla fins als 200 treballadors en aquest centre i que se sumarien a les més de 1.100 persones que el grup gal té a les seves filials ibèriques.

Louis Vuitton és propietat del grup LVMH, que també té altres marques com ara Loewe, Dior, Bulgari, Kenzo o Givenchy, ha obtingut un benefici de 7.026 milions durant el 2016, el que suposa un 9% més que l'any anterior.

LVMH va arribar a Catalunya el 1989 i va constituir Tallers Artesans Louis Vuitton. Un any després va posar en servei la seva primera fàbrica d'articles de pell i ja en té tres a Barberà del Vallès i una altre al municipi gironí de Campllong. En elles manufactura articles i tot tipus de complements de pell i el gruix de la producció s'exporta.

Més informació
LVMH controlarà el 80% de Rimowa
Salustià Álvarez: "El diable es vesteix de Prada' no és cap paròdia del món de la moda"
Una divina comèdia empresarial
Avui et destaquem
El més llegit