Mango dona dos milions de mascaretes en ple ERTO

L'empresa de moda distribuirà el material en els hospitals seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat

La botiga de Mango de les Rambles de Barcelona La botiga de Mango de les Rambles de Barcelona

Mango donarà 2 milions de mascaretes per prevenir el coronavirus en els propers dies. La companyia ha anunciat a través d'un comunicat que s'encarregarà, a través de la seva pròpia logística, de distribuir el material entre els diversos hospitals d'Espanya, molts dels quals, com assenyala, es troben amb escassetat de material mèdic.

"La companyia vol col·laborar a frenar la pandèmia de la covid-19 i pal·liar les greus conseqüències socials, econòmiques i de salut pública que està provocant", remarquen. També han volgut aprofitar el comunicat per agrair en nom de tots els seus treballadors el gran esforç que estan realitzant els equips sanitaris. 

Tot plegat s'ha anunciat un dia després de que la companyia comuniqués un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per “causa de força major” que afecta 4.767 treballadors, principalment de la xarxa comercial a Espanya, del centre logístic de Lliçà d'Amunt i de les oficines centrals a Palau Solità i Plegamans. La pandèmia del coronavirus ha implicat el tancament de 1.695 punts de venda a 72 països, entre ells els 400 que té arreu d'Espanya, segons dades de la companyia tèxtil.

Més informació
Els ERTO es disparen i ja afecten 247.690 treballadors a Catalunya
Un 65% més d'empreses se sumen als ERTO en només 24 hores
L'ERTO de Nissan: 3.300 treballadors de les plantes catalanes
Avui et destaquem
El més llegit