Mango completa l'equip que liderarà la seva transformació digital

La companyia incorpora César de Vicente com a nou director global de retail i a David Gutiérrez com a responsable de Recursos Humans

Mango vol que la botiga online generi el 20% dels seus ingressos de cara l'any que ve Mango vol que la botiga online generi el 20% dels seus ingressos de cara l'any que ve

Mango ha completat la renovació del seu comitè de direcció amb la incorporació de César de Vicente com a nou director global de retail i a David Gutiérrez com a responsable de Recursos Humans, segons han informat en un comunicat. Amb aquestes incorporacions, sumades a la darrera del director d'Experiència del Client i Innovació retail l'executiu d'Apple i Hawkers, Diego Sebastián, la companyia dóna per tancat l'equip que liderarà la seva transformació digital.

Més info: Mango fitxa un exdirector d'Apple per liderar la innovació

De Vicente i Gutiérrez seran els responsables del desenvolupament de millors pràctiques de gestió per incrementar les vendes i dirigir el "canvi cultural" per a la transformació digital de Mango des de les competències de recursos humans. 

Aquests fitxatges s'emmarquen en el reforç corporatiu que està portant a terme l'empresa de moda, que també va fitxar Josep Barberà com a director financer fa uns mesos i ha fet altres canvis en el seu equip directiu com la incorporació de José Ignacio Ejido com a director de Projectes i Control d'Operacions i Sergi Márquez com a director de projecte de la Cadena de Subministrament.

El nou equip està format per 12 persones, que arriben després que la cadena de moda hagi presentat dos exercicis amb números vermells. Mango ha renovat així l'equip familiar que liderava la companyia i l'ha substituït per un d'extern.

Més informació
Macy's vendrà roba de Mango
Les vendes online de Mango representen el 20% dos anys abans del previst
Mango fitxa Josep Barberà com a director financer
Avui et destaquem
El més llegit