Mango nomena Toni Ruiz com a nou conseller delegat

Ruiz assumeix la posició executiva de més responsabilitat a l'empresa després del president Isak Andic

La botiga de Mango de les Rambles de Barcelona La botiga de Mango de les Rambles de Barcelona

Mango ha nomenat Toni Ruiz com a nou conseller delegat de l'empresa, segons ha anunciat en un comunicat. Ruiz, que formava part del consell d'administració des de l'any 2015, assumeix així la posició executiva amb més responsabilitat a la companyia després de la presidència, que manté el fundador Isak Andic.

Ruiz es va incorporar al consell d'administració de Mango com a director financer, i des del 2018 era director general de l'empresa. Per Mango, el nomenament és una decisió que "valora i reforça el paper de lideratge" que ha exercit Ruiz en la "transformació de la companyia, que haurà de continuar en els propers anys". Al consell d'administració de Mango també hi ha Daniel López, director d'Expansió i Franquícies, i Jonathan Andic, director de Man, Imatge i comunicació.

A més, segons informa Mango en el comunicat, se sumen al comitè Elena Carasso, directora d'Online i Client; Luis Casacuberta, director de Woman i Kids; Josep Barberà, CFO; David Gutiérrez, Director Global de Persones; Jordi Álex Moreno, CTO; Antonio Pascual, Director Global de Supply Chain, i César de Vicente, Director Global de Retail.

Abans d'incorporar-se a Mango, Toni Ruiz havia fet la bona part de la seva carrera professional a Leroy Merlin, on va ser director financer de la marca a Espanya i també va ocupar una posició de control i planificació a nivell mundial. El nou conseller delegat de Mango és llicenciat en Econòmiques per la UB i màster en Economia i Direcció d'Empreses de IESE.

Més informació
Mango estrena una col·lecció de bijuteria en 3D
Mango només produirà amb cotó sostenible a partir del 2025
Mango invertirà 35 milions d'euros a ampliar la planta de Lliçà
Avui et destaquem
El més llegit