Una mascareta transparent per fer-se entendre millor

Probex llança al mercat aquesta nova mascareta higiènica de protecció transparent que suporta fins a 45 rentades a mà a 30 graus

La nova mascareta transparent de Probex vol facilitar la feina als professors | Cedida La nova mascareta transparent de Probex vol facilitar la feina als professors | Cedida

Probex torna a la càrrega amb nou material per prevenir el coronavirus. L'empresa que va néixer arran del confinament amb una línia de productes de protecció contra la covid-19 llança ara al mercat una nova mascareta higiènica transparent que, segons explica la seva fundadora, Begoña Cortina, a VIA Empresa, "està pensada perquè els mestres puguin fer-se entendre millor".

La mascareta es pot reutilitzar amb fins a 45 rentades a mà a 30 graus després de 24 hores d'ús, està homologada segons la normativa UNE:0065:2020 i compta amb un 95,5% d'eficàcia de filtració bacteriana. A més, està disponible en quatre mides diferents: adult, adolescent, infant i mini.

Més info: Probex i com tornar a la normalitat amb més seguretat que mai

El preu total del producte és de 14,52 euros per unitat amb l'IVA inclòs i es pot sol·licitar a través de la seva pàgina web. A més, és 100% reciclable, té una eficàcia del 97% en filtració d'aerosols i un 96% de diàmetre de filtració de partícules.

Probex ja fa mesos que opera al mercat amb la seva línia de productes de protecció contra la covid-19, que inclouen pantalles, mascaretes, esprais higienitzants, vestits de protecció, salva-orelles i bates.

Avui et destaquem
El més llegit