MediaMarkt obrirà un centre tecnològic al Prat de Llobregat

La cadena de botigues d'informàtica obre un 'hub' per a desenvolupar solucions globals per al sector minorista

El centre de Media Markt al Prat El centre de Media Markt al Prat

MediaMarkt establirà aquest any un centre tecnològic a les seves oficines del Prat de Llobregat (Barcelona), que tindrà com a objectiu desenvolupar solucions globals per al sector minorista, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Ha detallat que el Tech hub donarà servei als 15 països en els quals està present per a projectes pilotats des d'Alemanya, i també treballarà en el desenvolupament dels negocis liderats des de Barcelona.

Més info: Barcelona és poderosa

Per arrencar aquest centre, l'empresa ha iniciat un procés de selecció per contractar desenvolupadors de programar que tinguin experiència en plataformes digitals allotjades en el núvol.

El conseller delegat de MediaMarkt Iberia, Ferrán Reverter, ha assegurat que el centre "aferma" l'aposta local de la companyia a Barcelona, on ha remarcat que compta amb 18 anys d'experiència, 85 establiments i al voltant de 6.500 professionals.

Reverter ha raonat que han triat Barcelona perquè és "l'entorn metropolità ideal per situar aquest hub tecnològic" des del qual la companyia ha indicat que crearà solucions per als seus clients.

La multinacional alemanya s'afegeix a la llarga llista d'empreses que han escollit la capital catalana i la seva àrea metropolitana per instal·lar els seus centres tecnològics o de serveis a les empreses, com ara Amazon, Lidl, Facebook o Satellogic.

Avui et destaquem
El més llegit