Mediquo tanca una ronda de 2,3 milions per desenvolupar una 'app'

La plataforma de telemedicina dona entrada al capital a Encomenda, Dozen Investments i altres inversors privats

Guillem Serra i Bruno Cuevas, de MediQuo| Cedida Guillem Serra i Bruno Cuevas, de MediQuo| Cedida

Mediquo ha tancat una ronda d'inversió de 2,3 milions d'euros. La plataforma de telemedicina preveu destinar els diners al desenvolupament d'una aplicació que complementi el servei web i a l'expansió comercial del seus serveis. La startup ha donat entrada a nous inversors al seu capital, com Encomenda Smart Capital i Dozen Investments, segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat. 

"El 2020 ha estat un gran any per a nosaltres", ha assegurat Bruno Cuevas, CEO de la companyia, que enumera les novetats de Mediquo de l'any passat. La consolidació del negoci d'assistència immediata 24/7, el llançament de Mediquo Pro -una eina Saas per a professionals- i un increment de les vendes del 700% són les més importants.

L'altre CEO de l'empresa, Guillem Serra, ha afirmat que "com a metge sempre vaig pensar que les eines del mercat eren complicades i burocràtiques; volia una cosa simple, com el Whatsapp però específic per a la salut, per poder comunicar-me amb els meus pacients i col·legues". Ara, el nou finançament permetrà a la startup signar nous acords amb farmacèutiques, asseguradores, hospitals privats i l'administració pública tant a l'Estat espanyol com a l'Amèrica Llatina.  

La covid-19 ha impulsat el negoci de Mediquo, ja que la necessitat de fer consultes telemàtiques davant el confinament domiciliari i les posteriors restriccions, a més d'evitar el col·lapse dels centres mèdics, han augmentat la demanda d'aquest tipus de serveis. 

Més informació
MediQuo, telemedicina en temps de coronavirus
MediQuo capta dos milions d'euros per a una nova 'app'
Avui et destaquem
El més llegit