MediQuo capta dos milions d'euros per a una nova 'app'

El xat mèdic ampliarà el servei als pacients que visitin els doctors fora de la plataforma

Guillem Serra i Bruno Cuevas, responsables de Mediquo | Cedida Guillem Serra i Bruno Cuevas, responsables de Mediquo | Cedida

MediQuo ha tancat una ronda d'inversió de dos milions d'euros. La startup preveu amb aquesta injecció de capital llançar una nova aplicació, que estendrà el servei de xat mèdic actual a pacients que visitin habitualment els doctors fora de la plataforma. Serà a través de MediQuo Pro, amb la qual pretenen arribar als 14.000 professionals de la salut i 1,5 milions de pacients en els propers 15 mesos. 

En la ronda hi han participat tots els accionistes actuals, a més de diversos fons de capital risc i family offices i socis amb "pes i renom" del sector de la salut, segons un comunicat de la companyia, que no ha especificat cap nom. 

Aquesta ampliació de capital també ha servit per incorporar un nou CEO, Bruno Cuevas, que compartirà tasques amb el CEO actual, el doctor Guillem Serra. Cuevas prové del món dels marketplaces i ha passat per empreses com Adevinta i Groupon. "La nostra ambició és tan gran com el potencial de l'empresa i amb aquesta última ronda de finançament ens hem posat en marxa per aconseguir aquest gran canvi en el sector de la salut: posar un hospital a la butxaca de cada persona", ha indicat Cuevas.  

Aquests dos milions d'euros s'afegeixen a dos milions més que s'han captat des que es va posar en marxa l'app, fa dos anys. Des de llavors, han registrat 600.000 descàrregues i prop d'un milió de consultes mèdiques. 

Més informació
El sector salut troba el seu espai al 4YFN 2020
L'Hospital de Bellvitge s'apunta a formar emprenedors en salut
"Per què si tothom fa servir aplicacions l’administració hi posa tantes pegues?"
Avui et destaquem
El més llegit