Mercadona contractarà 1.200 persones a Catalunya

Els llocs de treball corresponen a la campanya d'estiu

Exterior d'un establiment de Mercadona | Cedida Exterior d'un establiment de Mercadona | Cedida

Mercadona ha anunciat la contractació de 1.240 persones a Catalunya per la campanya d’estiu, un període que s’inicia durant aquest mateix mes de maig i acaba a finals de setembre. Per demarcacions, Barcelona és el territori que rebrà més treballadors amb 500 persones, 400 a Tarragona, 300 a Girona i la resta per les terres de Lleida. 

Amb aquests moviments, la cadena de supermercats vol reforçar la seva presència en punts d’alta afluència de turistes i, a la vegada, garantir un servei de qualitat a tots els establiments i espais logístics. En aquest sentit, Mercadona té centres de distribució a la Zona Franca, Sant Sadurní d’Anoia, Abrera i Sant Esteve Sesrovires. 

Actualment, la plantilla de Mercadona a Catalunya està formada per 14.615 persones. En els darrers temps, la cadena també ha dut a terme una aposta per renovar els seus establiments. Dels 250 supermercats que conformen la xarxa, 187 ja s’han adaptat a un nou model de botiga eficient amb la reducció d’un 40% del consum energètic.

Més informació
Bon Preu i Mercadona neguen un pacte de preus
Mercadona baixa el preu de 500 productes
Mercadona lliura més de 4.800 targetes de compra al Banc dels Aliments de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit