Mercadona dóna 1,5 MEUR per ajudar els refugiats de la guerra d'Ucraïna

L'ajuda es materialitzarà en targetes de 50 euros per cobrir les despeses bàsiques dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal

Imatge de l'interior de la nova botiga eficient de Mercadona a Vilafranca del Penedès | Cedida Imatge de l'interior de la nova botiga eficient de Mercadona a Vilafranca del Penedès | Cedida

Mercadona dóna 1,5 milions d'euros per ajudar els refugiats per la guerra d'Ucraïna. Aquesta ajuda es materialitzarà en Targetes Societat de 50 euros cadascuna en qualsevol de les botigues de la cadena que es podran utilitzar entre el mes de juny fins a desembre. L'objectiu és que utilitzin aquests diners per cobrir les despeses bàsiques dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal.

A través d'aquesta col·laboració, es preveu poder ajudar prop de 5.000 persones refugiades. La companyia nascuda a València ha volgut fer aquesta acció com a mostra de suport i solidaritat amb el poble ucraïnès.

La companyia lliurarà aquestes targetes a través de les entitats autoritzades dins dels plans oficials d'acollida de persones desplaçades d'Ucraïna a Espanya i Portugal. Així mateix, l’ajuda es complementarà amb donacions de productes de primera necessitat als centres de recepció, atenció i derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos situats en diferents punts d'Espanya, segons les necessitats que des d'aquests espais es traslladin a la companyia.

Més informació
Juan Roig (Mercadona), sobre la guerra d'Ucraïna: "No hi ha problemes de desproveïment"
Mercadona entrega 5.300 quilos d'aliments a entitats socials de Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit