Mercadona entrega més de 6.500 paquets de cereals a la Creu Roja

De gener a setembre, la companyia ha lliurat més de 3,6 milions de quilos de productes de primera necessitat a entitats socials catalanes, que se sumen als més de 5,3 milions donats durant el 2021

Mercadona i la Creu Roja a Catalunya | Cedida Mercadona i la Creu Roja a Catalunya | Cedida

Mercadona ha fet efectiva avui l’entrega de 6.528 paquets de cereals (que equivalen a 3.264 quilos) a la Creu Roja a Catalunya. La nova donació forma part de les que la cadena està duent a terme a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya. En total, des de l’1 de gener i fins al 30 de setembre, ha lliurat 3.631.000 quilos d’aliments, tant secs com frescos, i articles d’higiene personal que se sumen als més de 5,3 milions de quilos (concretament 5.396.000 quilos) donats durant el 2021, any en què va incrementar un 77 % les donacions com a conseqüència de la situació derivada de la pandèmia.
 
Mercadona col·labora diàriament amb 157 entitats socials i organitzacions benèfiques d’arreu del territori com ara els quatre bancs dels aliments de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida i les seves entitats col·laboradores, la Creu Roja a Catalunya, i el Banc de Productes no alimentaris La Nau, entre d’altres. Del total d’entitats, 103 corresponen a les comarques de Barcelona, 24 a Tarragona, 21 a Girona i 9 a les comarques lleidatanes. A més, cal afegir que ha anat ampliant progressivament el nombre de supermercats que fan donacions de productes no aptes per a la venda però si per al consum i, des de fa més de dos anys, hi participen totes les botigues que la cadena té a Catalunya, en total 251.
 
Dels més de 3,6 milions de quilos donats en el que portem d’any, prop de 2,4 milions de quilos s’han repartit entre les entitats socials de les comarques de Barcelona, 689.000 quilos entre les tarragonines, i 358.000 i 214.000 han anat a les comarques de Girona i de Lleida respectivament. 

Més informació
Mercadona reforça la seva aposta per la sostenibilitat
Mercadona aposta per les propietats probiòtiques del quefir natural i de coco
Avui et destaquem
El més llegit