Mercadona aposta per les propietats probiòtiques del quefir natural i de coco

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals

El president de Mercadona, Juan Roig | ACN El president de Mercadona, Juan Roig | ACN

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als clients quefir natural 0% matèria grassa i quefir de coco per satisfer la demanda dels qui busquen les propietats probiòtiques d'aquest producte de maneres diferents. El quefir natural 0% matèria grassa és una solució sense sucres afegits, desnatada, líquida, fàcil i ràpida de consumir sola o com a base per fer batuts amb fruites i cereals.

Pel que fa al quefir de coco, és la primera solució vegetal bevible que ofereix Mercadona, endolcida amb atzavara, i especialment indicada per a vegans i vegetarians, apta per als intolerants a la lactosa i al·lèrgics a la proteïna de la llet. Aquestes varietats de quefir natural i de coco les elabora el Proveïdor Totaler Productes del Moianès a les seves instal·lacions de Moià (Barcelona). 

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible.

Més informació
El fabricant de l’oli de gira-sol de Mercadona i d’olis d’oliva premium
Mercadona va comprar 4.000 MEUR a proveïdors catalans
Mercadona dóna 1,5 MEUR per ajudar els refugiats de la guerra d'Ucraïna
Avui et destaquem
El més llegit