Mercadona participa en la Gran Recapte d'Aliments 2021

En total, s'hi han afegit 1.603 botigues de la companyia a tot Espanya, de les quals 248 són a Catalunya

Donació a un supermercat Mercadona | Cedida Donació a un supermercat Mercadona | Cedida

Mercadona, companyia de supermercats, ha anunciat que se suma, com cada any, a la Gran Recapte d'Aliments 2021, que organitza la Federació de Bancs d'Aliments del 19 al 28 de novembre, i posa a disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons. En total, hi participen 1.603 botigues de Mercadona a tot Espanya, de les quals 248 són a Catalunya. A més, com l'any passat, la Gran Recapte es realitzarà mitjançant donacions monetàries, múltiples d'1 euro, que els clients podran fer quan passin per la caixa en el moment de la compra.

Des de principis d’any, la companyia ha donat 16.650 tones d'aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials, de les quals més de 4.300 tones (concretament 4.343) s’han destinat a entitats socials de Catalunya. Aquesta donació de tota la cadena al tancament del mes d'octubre equival a 277.500 carretons de la compra, dels quals més de 72.300 a Catalunya.

A part, Mercadona col·labora amb més de 330 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats, que reben donacions diàriament per donar suport a les persones que estan en una situació difícil.

Més informació
Mercadona completa la primera fase per reduir els plàstics
Mercadona aposta pel supermercat eficient a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit