Miró es redimeix amb dues botigues més a Catalunya

La cadena d'electrodomèstics aposta pel creixement i la mobilitat sostenible després de superar el concurs de creditors

El nou local de Miró a Sant Boi | Cedida El nou local de Miró a Sant Boi | Cedida

Els patinets i les consoles refloten Miró fins al punt que la cadena d'electrodomèstics ha ampliat la seva xarxa amb dos establiments més: el primer a Sant Boi de Llobregat i l'altre a Vilafranca del Penedès. En concret, el segon local es trasllada del carrer Sant Clara al carrer Tarragona del mateix municipi per "estar més aprop dels clients", segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat. 

Més info: Els patinets i les consoles refloten Miró

Així doncs, Miró que va aconseguir aixecar el concurs de creditors el passat mes de juny torna de nou a aixecar la persiana i segueix reprenent el seu vol més sostenible. Després d'obrir botigues a Santa Coloma de Gramenet, Sabadell i al districte barceloní de Sant Andreu durant el novembre de 2017, la cadena suma un total de 27 punts de venda. 

Des de Miró, s'insisteix que aquest conjunt d'inauguracions forma part del pla de desenvolupament pels pròxims mesos amb l'objectiu d'impulsar el seu creixement i potenciar també la seva línia de negoci de mobilitat sostenible. El seu model és el del "negoci local, de proximitat i confiança". 

Més informació
Miró aixeca el concurs de creditors
Avui et destaquem
El més llegit