Miró aixeca el concurs de creditors

El 69% dels creditors dóna suport a la companyia d'electrodomèstics en la junta celebrada el mes de maig

Una de les botigues de Miró | Cedida Una de les botigues de Miró | Cedida

Miró Electrodomèstics ha aconseguit superar el concurs de creditors en el qual ha estat immers la cadena des de l'1 de setembre del 2016 després que el Jutjat Mercantil 3 de Barcelona hagi aprovat la resolució oficial que n'acredita la sortida d'aquest procés, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Aquesta notificació oficial s'ha produït després que el 69% dels creditors de la companyia votés en la junta de maig a favor de la proposta del conveni i del pla de viabilitat i de pagaments que Kabaena Directorship, societat propietària de la cadena d'electrodomèstics que pertany a un vehicle assessorat pel fons de private equity Springwater Capital, va presentar per superar el procés concursal.

D'aquesta manera, Miró Electrodomèstics inicia una nova etapa en la qual, a través d'aquest pla de viabilitat, s'ha marcat com a objectiu consolidar la recuperació de la cadena i seguir creixent amb el desenvolupament de la seva activitat a Espanya, on compta amb 27 botigues i una plantilla de 133 professionals repartits entre Catalunya i les Illes Balears.

El director general de Miró, Matteo Buzzi, ha sostingut que la companyia ha viscut en els darrers dos anys una "profunda i necessària reestructuració", però també ha reforçat la seva oferta en els lineals amb noves famílies de productes i serveis.

"La companyia comença ara una nova etapa en la qual podrà enfortir el seu posicionament com la marca històrica que ha estat en el sector dels electrodomèstics a Catalunya", ha finalitzat Buzzi.

Més informació
Miró vol sortir del concurs de creditors
Miró veu la llum al final del túnel
Miró gira la truita
Avui et destaquem
El més llegit