Monta tanca una ronda de 80 milions i preveu ampliar la plantilla a Barcelona

L'empresa danesa ha escollit la capital catalana per instal·lar un hub europeu perquè és un “lloc de referència per al sector tecnològic” i una ciutat “única”

El CEO i fundador de Monta, Casper Rasmussen | Cedida El CEO i fundador de Monta, Casper Rasmussen | Cedida

Monta, la plataforma operativa que impulsa l'ecosistema de recàrrega de vehicles elèctrics, ha anunciat el tancament de la ronda Sèrie B de 80 milions d'euros, de manera que el finançament total de l'empresa puja a 130 milions d'euros en només tres anys. Energize Capital ha dirigit la ronda amb GreenPoint Partners i el Fons d'Exportació i Inversió de Dinamarca, recolzat per l'Estat. La sèrie B també ha comptat amb la participació dels antics inversors Headline, byFounders, AENU i Creandum, així com del nou inversor Quantum Light.

Monta està accelerant l'electrificació de la mobilitat a través de la plataforma de recàrrega de vehicles elèctrics, que serveix fabricants de maquinari, operadors, empreses i conductors de VE amb una solució de programari integrada. A més, la companyia aprofitarà aquesta inversió per redoblar la seva estratègia, mitjançant l'enfortiment de les inversions R+D de productes, l'expansió de la seva xarxa de partners a tots els mercats i, juntament amb la resta de la indústria, la creació d'una infraestructura de càrrega sostenible per donar als operadors i conductors de vehicles elèctrics un control més gran sobre el teu consum d'energia.

Fins ara, Monta ja tenia 14 treballadors, que bàsicament s’encarregaven de l’atenció al client, i durant el 2024 preveu arribar fins als 80 empleats

Monta també té previst invertir almenys dos milions d'euros els propers anys per posar el producte a disposició dels vehicles pesants. L'empresa vol ajudar el sector a assolir els ambiciosos objectius de la Unió Europea (UE) de reduir en un 90% les emissions dels vehicles pesants venuts el 2040.

Més info: La startup danesa Monta tria Barcelona pel seu ‘hub’ europeu i preveu contractar 80 persones

Consolidació de la implantació de Monta a Catalunya

Monta va escollir Barcelona per instal·lar un hub europeu perquè és un “lloc de referència per al sector tecnològic” i una ciutat “única” per a contractar “empleats d’alt nivell procedents de diferents països, ja siguin del sector de vendes, atenció al client o comunicació”. Fins ara, la companyia ja tenia 14 treballadors, que bàsicament s’encarregaven de l’atenció al client, i durant el 2024 preveu arribar fins als 80 empleats. El centre de la capital catalana es convertirà en el segon més gran que té l’empresa a Europa, només superat per la seu central de Dinamarca.

Avui et destaquem
El més llegit