Un motor elèctric per satèl·lits, premi Barcelona Activa

El programa de preacceleració de startups busca la sortida al mercat i la viabilitat de negocis que utilitzen tecnologia 'deep tech'

Els estudiants de la UPC fundadors de KreiosSpace | UPC Els estudiants de la UPC fundadors de KreiosSpace | UPC

Kreios Space, una startup que està desenvolupant un sistema de propulsió elèctrica per satèl·lits, ha guanyat el premi del programa de preacceleració d’startups de Barcelona Activa, en la seva vuitena edició. Aquest programa vol accelerar la sortida al mercat i la viabilitat de negocis que utilitzen tecnologia deep tech per apropar solucions d’impacte social i ambiental al món.

Amb aquest reconeixement, Kreios Space tindrà al seu abast serveis de l’agència municipal per al llançament de l’empresa i donar suport en les seves habilitats emprenedores. Així mateix, disposarà d’un espai a la incubadora MediaTIC, ubicada al 22@, per dur a terme l’activitat i compartir experiències al costat de la comunitat emprenedora,  i rep, a més a més, 5.000 euros de premi. L’equip fundador són estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aerospacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), de la UPC.

L'empresa emergent introdueix al mercat de la tecnologia aeroespacial aquestes solucions que permeten posicionar els satèl·lits en una posició abans no possible, i un millor monitoratge d’aspectes com el clima i impacte en l’atmosfera. Els 4 projectes finalistes han sigut d'alt impacte tecnològic amb intel·ligència artificial, blockchain, realitat virtual, i tecnologies mèdiques, entre d’altres. El jurat dels premis està conformat per universitats, centres de recerca, món empresarial i grups d’inversió.

Més informació
Barcelona Activa licita les formacions fins al 2027
Barcelona Activa oferirà mentoratge a 20 pimes de la ciutat
Barcelona Activa premia ConviureNet, Equal Saree i Les Mercedes
Barcelona Activa aprova un pressupost de 55,5 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit