Movistar se suma a la Mobile Week amb grans dosis de 5G, eSports i gaming

El programa compta amb la participació de professionals i influencers de referència en el sector

Espai 5G Gaming Arena del Movistar Centre Barcelona | Cedida Espai 5G Gaming Arena del Movistar Centre Barcelona | Cedida

El Movistar Centre de Barcelona s'uneix, en col·laboració amb Mobile World Capital Barcelona, Movistar Riders i Mediapro, i amb el suport de Big C i Gamers Hub Media Events Europe, a la sisena edició de Mobile Week Barcelona. Ho farà amb una programació dedicada al 5G, als eSports i al gaming. Aquesta iniciativa inclou la instal·lació del 5G Gaming Arena, un espai on els usuaris poden participar amb terminals mòbils connectats al 5G Movistar en diferents videojocs a través de Xbox Game Pass, i experimentar les capacitats d'aquesta xarxa mòbil amb potents gràfics i a temps real.

Gràcies a la tecnologia 5G, la velocitat de descàrrega augmenta en mobilitat i la latència es redueix, permetent una resposta immediata que possibilita la celebració de competicions d’eSports en les quals jugadors en mobilitat poden competir amb altres connectats des de xarxes de fibra i, a més, possibiliten funcions d'interacció social més potents. Cada tarda, el 5G Gaming Arena estarà animat pel caster Oriol ORIJAN Carreras, molt vinculat al món dels eSports, on es dedica a presentar i narrar diferents competicions, col·laborant, entre altres, amb el Futbol Club Barcelona, DreamhackSpain i Amazon University.

La programació del Movistar Centre es completarà amb trobades amb els aficionats i amb ponències de diversos influencers i casters de referència en el sector com Soraya Cadafal, Perxitaa, Laurita Xiclet, Shadoune, Outconsumer, Klara Stepanov o Rubik.

Més informació
La "maduresa digital" de la pime catalana, recepta de competitivitat
Indústria 4.0: tornar a casa per a fer la revolució
Avui et destaquem
El més llegit