Muji tria Barcelona per obrir la primera 'flagship' a Espanya

La cadena japonesa se situarà al passeig de Gràcia i tindrà 1.500 metres quadrats

Una de les botigues de Muji Una de les botigues de Muji

Coincidint amb la campanya de Nadal, Muji obrirà la seva primera flagship dins el conjunt d'Espanya i ho farà, de moment, a Barcelona durant el mes de desembre. Concretament, se situarà a l'emblemàtic edifici de la Unión i El Fénix al Passeig de Gràcia i tindrà una superfície d'uns 1.500 metres quadrats distribuïts en tres plantes, segons ha informat la pròpia cadena japonesa en un comunicat. 

El local insígnia comptarà amb totes les categories de producte de la marca, com ara col·leccions de moda femenina, masculina i infantil, productes de bellesa, mobiliari, cuina, papereria, articles de viatge, menjar i, com a novetat, proposarà llibres relacionats amb els productes venuts.

En aquest sentit, Muji ha detallat que amb aquesta obertura segueix amb la seva estratègia d'obrir flagships a les principals ciutats del món, després d'haver obert les portes en els últims anys en grans ciutats com Tòquio, Osaka, Xangai, Nova York, Singapur, Seül, París i Milà. De cara al proper any es preveu inaugurar una botiga insígnia a Berlín alhora que s'obriran més flagships a Madrid, Londres i Estocolm.

Aquestes noves obertures se sumaran a les 876 botigues Muji repartides arreu del món, amb presència en 29 països fora del Japó, convertint Muji en la marca japonesa amb més projecció internacional.

Més informació
Les ciutats més cares del món
Ecodisseny amb glamur
El 30% de les vendes de moda nupcial seran online
Avui et destaquem
El més llegit