N26 arriba a Barcelona i contractarà més de 100 empleats

Aquesta és la tercera oficina que obre el banc alemany, després de Berlín i Nova York

El banc alemany N26 triplica la seva plantilla a Barcelona | Cedida El banc alemany N26 triplica la seva plantilla a Barcelona | Cedida

N26, The Mobile Bank, ha anunciat aquest dimarts que instal·larà la seva segona oficina a Europa, i la tercera a escala mundial, a Barcelona. Amb aquesta obertura, la companyia preveu contractar més de 100 enginyers i experts en desenvolupament de producte al finalitzar el 2019.

La nova oficina del banc alemany se centrarà en el desenvolupament de producte i tecnologia i obrirà les seves portes l’1 de setembre d’aquest any.  Per això, l’empresa ja té actiu el procés de contractació. Actualment, N26 compta amb més de 430 empleats a Berlín i Nova York.

“El nostre equip és una de les claus del nostre èxit. Obrir una nova oficina a Barcelona ens permetrà seguir creixent com a ocupador tecnològic de primer nivell i seguir atraient el millor talent, oferint oportunitats internacionals”, explica el CEO de N26, Valentin Stalf.

Així mateix, des de N26 han destacat la ciutat catalana com “una de les ciutats amb un creixement més gran per a N26”. Per a ells, “és important respirar el mateix aire que respiren els nostres clients. La ciutat comparteix el mateix esperit internacional i emprenedor de N26, i és perfecta pel nostre primer equip europeu fora de Berlin”, comenta el director general d’Espanya de N26, Francisco Sierra.

N26 té com a objectiu redissenyar la banca per fer-la més accessible i contemporània i, al mateix temps que avança, segueix sumant èxits i superant metes. El passat mes de març, el banc alemany va tancar una ronda de finançament per valor de 160 milions de dòlars. A més, The Mobile Bank ha superat fa una setmana els 1.000 milions d’euros en transaccions mensuals amb més d’1 milió de clients.

Més informació
Lidl obrirà sis supermercats i crearà 100 llocs de feina
L'empresa de 'motosharing' Scoot s'instal·la a Barcelona
Facebook escull Barcelona per un gran centre de control de 'fake news'
Avui et destaquem
El més llegit