Napptive aixeca 550.000 euros d'Athos, Nauta i BStartup

La ronda permetrà a la companyia madrilenya Napptive cosolidar i expandir el seu negoci al mercat internacional

L'equip de la startup NAPPTIVE, ara participada per BStartup | Cedida L'equip de la startup NAPPTIVE, ara participada per BStartup | Cedida

La startup madrilenya de tecnologies de cloud computing Napptive aixeca una ronda de finançament liderada per Athos i Nauta Capital. Dels 550.000 euros assolits, a més, el vehicle d'inversió de Banc Sabadell Bstartup n'ha aportat 100.000, completant la ronda amb diversos business angels, com Diego Parrilla i Jesús Martín.

La nova injecció de capital permetrà a l'empresa dels emprenedors Álvaro Agea, Ivan Díaz, Carmen de Lope i Daniel Higuero apuntalar el seu creixement, consolidar la proposta de valor i impulsar la seva expansió internacional. La ronda anirà dedicada, a més, afiançar el desenvolupament de noves funcionalitats per ala seva plataforma, que s'adaptin a tots els usuaris d'aplicacions cloud native.

Com ha destacat el CEO de l'emergent, Álvaro Agea, "després de llançar el primer MVP creiem que el coneixement dels nostres primers usuaris ens permetrà continuar desenvolupant el producte". La proposta de valor de la startup proposarà, afirma, una "nova forma de col·laboració entre desenvolupadors i devops" en entorns nadius al núvol.

Més informació
Colvin és la millor startup del 2021 segons Esade Alumni i BStartup
Les companyies invertides per BStartup generen 1.300 llocs de treball
Banc Sabadell llança la quarta edició de BStartup Health
Avui et destaquem
El més llegit