Naturgy regala un any de reparacions i gas al personal essencial

El servei gratuït està destinat a més d'1 milió de persones i s'estendrà fins al juny del 2021

Naturgy se compromete con el personal esencial | iStock Naturgy se compromete con el personal esencial | iStock

Naturgy ofereix un any de servei gratuït per a les avaries elèctriques i de gas i per a les reparacions d'electrodomèstics de gamma blanca i gasodomèstics als professionals de serveis essencials siguin o no clients de la companyia. Segons informen en un comunicat, la mesura s'estendrà fins al mes de juny de 2021 i va dirigida a més d'1 milió de persones.

Més info: Naturgy dóna 1,1 milió d'euros a Creu Roja contra la covid-19

La iniciativa va dirigida a una part important dels professionals dedicats en les últimes setmanes a la lluita contra el virus a Espanya: tot el personal sanitari (metges, col·lectiu d'infermeria i auxiliars, serveis de transport sanitari i serveis de neteja d'hospitals i centres mèdics), cossos i forces de seguretat (policia, cossos autonòmics, policia local i Guàrdia Civil), així com membres de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i Bombers. Naturgy calcula que més d'un milió de professionals d'aquests col·lectius poden acollir-se a aquesta mesura, disponible tant per a clients de Naturgy com per a clients d'altres companyies. 

El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha posat de manifest que "la societat té un deute amb aquests professionals. La seva generositat i la seva dedicació són exemple per a tots. Ells s'han preocupat de tots durant moltes setmanes treballant perquè els altres poguéssim portar la crisi sanitària de la millor manera possible. Ara hem de ser responsables, reconèixer-los i retornar-los el seu lliurament. A Naturgy volem tenir un gest amb ells per intentar fer-los la vida una mica més fàcil i ajudar-los durant el proper any amb aquesta mesura", sentencia.

Més informació
Naturgy posa a l'abast de tothom l'ajornament de factures
Naturgy facilita als seus clients assistència mèdica gratuïta
Avui et destaquem
El més llegit