Naturgy rep un reconeixement pel seu projecte d'aprenentatge empresarial

La distinció arriba de la xarxa Global Council of Corporate Universitie

Exterior de la seu de Naturgy | Cedida Exterior de la seu de Naturgy | Cedida

La Universitat Corporativa de Naturgy ha estat l’única institució espanyola que ha rebut un reconeixement per la Global Council of Corporate Universities, la xarxa global de professionals de les universitats corporatives. Concretament, aquesta organització ha premiat l’aposta de la companyia energètica pels projectes d’impacte social, canvi climàtic i sostenibilitat. 

“Es tracta d’una fita importantíssima que reconeix la visió i connexió estratègica entre la nostra Universitat Corporativa i la missió empresarial de Naturgy”, apunta José Luis Ausin. El responsable del centre afegeix com els professionals “són protagonistes de la transformació de la companyia amb el seu propi desenvolupament i perfil digital”. 

En aquest sentit, Naturgy manté el compromís per impulsar un entorn de treball de qualitat i segur, amb el diàleg i la valoració de la diversitat com a eixos principals. Actualment, la firma presidida per Francisco Reynés té una plantilla global de 7.200 treballadors i treballadores i 16 milions de clients repartits per 20 països.
 

Més informació
Naturgy compra actius del fons Ardian per 650 MEUR
Naturgy i Masmovil s'alien per portar l'autoconsum energètic a llars i empreses
Naturgy remodela la seva cúpula
Avui et destaquem
El més llegit