Naturgy aposta pel biometà

Actualment, la companyia té tres plantes pròpies a la Corunya, Cerdanyola del Vallès i Vila-Sana

Interior d'una oficina de Naturgy a Madrid | iStock Interior d'una oficina de Naturgy a Madrid | iStock

Naturgy reforça la seva aposta pel biometà amb la compra de la producció íntegra del projecte Bionergia Vallès Oriental (BioVO), una iniciativa situada al municipi de Granollers i que s’emmarca dins d’un pla futur impulsat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Consorci Besòs-Tordera. Actualment, Naturgy té tres plantes pròpies de biometà: La Corunya, Cerdanyola del Vallès i Vila-Sana. 

BioVO vol contribuir a la descarbonització de l’economia i, a la vegada, desenvolupar un ecosistema favorable per la implementació del biometà a Catalunya. “Demostrem el compromís de la nostra companyia amb la descarbonització, no només a través dels nostres projectes, sinó també amb les aliances amb altres agents del cicle de producció”, afirma Silvia Sanjoaquín, directora de Nous Negocis de Naturgy. 

“Sense el treball col·laboratiu, aquest projecte no s’hauria dut a terme”, expressa Albert Solà, gerent del Consorci Besòs-Tordera. L’alt directiu de l’organisme afegeix que el biometà “representa el tancament de la ruta de l’economia circular”. L’acció empresarial no es desmarca de l’objectiu d’assolir una neutralitat climàtica a Catalunya l’any 2050. 

Més informació
Naturgy rep un reconeixement pel seu projecte d'aprenentatge empresarial
Naturgy compra actius del fons Ardian per 650 MEUR
Naturgy augmenta un 18% la producció d'energia renovable a l'Estat
Avui et destaquem
El més llegit