Naturgy reelegeix Francisco Reynés com a president executiu

Els accionistes han aprovat el compte dels resultats del 2022

Imatge de la junta general d'accionistes | Naturgy Imatge de la junta general d'accionistes | Naturgy

La junta general d’accionistes de Naturgy ha validat la reelecció de Francisco Reynés com a president executiu del grup energètic pel mandat 2023-2027. “Estem posicionats per poder tenir un rol actiu a la transició energètica”, apunta el dirigent. 

L’any 2018, Reynés va aterrar a l’empresa en substitució d’Isidre Fainé. Des d’aquella data fins a l’actualitat, l’alt directiu ha liderat la transformació de la companyia amb un canvi de nomenclatura de Gas Natural Fenosa a Naturgy. “Estem convençuts que la combinació de gas i electricitat és la via més eficient per la transició energètica”, recalca Francisco Reynés. 

La trobada amb l’accionariat també ha servit per formalitzar les incorporacions de Claudi Santiago, Pedro Sainz de Baranda i José Antonio Torre de Silva al consell d’administració.

Els dos primers accedeixen en qualitat de consellers independents, mentre que Torre de Silva serà conseller dominical a proposta del fons CVC. Els assistents han donat llum verda als comptes de l’any 2022, marcats per uns beneficis de 1.649 milions d’euros (+36%). Naturgy tira endavant un dividend complementari de 0,5 euros per acció i que, en principi, s’ha d’abonar el pròxim 4 d’abril. 

Més informació
Naturgy impulsa una inversió de 117 MEUR
Naturgy incrementa un 90% la distribució de gas renovable
Naturgy manté una posició de lideratge en sostenibilitat
Avui et destaquem
El més llegit