Gianfranco Nazzi, nou conseller delegat d'Almirall

El directiu ocuparà el càrrec a partir de l'1 de maig després de la sortida del belga Peter Guenter

Nazzi, vicepresident executiu de la farmacèutica Teva serà el nou conseller delegat d'Almirall | ACN Nazzi, vicepresident executiu de la farmacèutica Teva serà el nou conseller delegat d'Almirall | ACN

Almirall ha anunciat aquest dimecres el nomenament de l'italià Gianfranco Nazzi, fins ara vicepresident executiu de mercats internacionals a la farmacèutica Teva, com a nou conseller delegat. A través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia ha detallat que el directiu passarà a ocupar el càrrec el proper 1 de maig, assumint les funcions que fins ara duia a terme Mike McClellan. A principis d'any, McClellan, també responsable financer del grup català, va ser nomenat conseller delegat interí després que el belga Peter Guenter decidís posar fi a la seva etapa de tres anys i mig al capdavant de l'empresa. 

Segons el president d'Almirall, Jorge Gallardo, "Nazzi posseeix un reconegut lideratge dins la indústria farmacèutica i aportarà una gran experiència en les àrees clau de la companyia". "Estic segur que oferirà tot el que és necessari per portar Almirall al següent nivell", ha afegit.

Més info: Almirall retalla un 31% el seu benefici per la covid-19

Abans d'incorporar-se a Teva, Gianfranco Nazzi va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en companyies com AstraZeneca, GSK o Ely Lilly, treballant en les àrees comercials i de direcció general en països com el Regne Unit, Itàlia, Sèrbia o els Estats Units.

Més informació
El conseller delegat d'Almirall deixa la farmacèutica
Els beneficis d'Almirall cauen un 41% per la pandèmia
Avui et destaquem
El més llegit