Neix Wise, agència de viatges i esdeveniments "molt bojos"

Wise és el resultat de la fusió de Tarawa Travel i Lobailao

Wise vol oferir un punt de vista diferent, arriscat, creatiu i altament personalitzat a la organització de viatges i esdeveniments | Cedida Wise vol oferir un punt de vista diferent, arriscat, creatiu i altament personalitzat a la organització de viatges i esdeveniments | Cedida

La agència de viatges Tarawa Travel, amb 30 anys de trajectòria, i l’empresa Lobailao, experta en organització d’esdeveniments, han decidit unir forces i crear WISE per oferir viatges particulars i d'empresa, incentius, esdeveniments, convencions, noces i "saraus a mesura". WISE es beneficia de l'experiència i el know-how de les dues companyies i es converteix en "una agència de viatges i esdeveniments molt bojos, però molt ben fets", segons ha anunciat l'empresa en un comunicat.

"WISE neix per a oferir un punt de vista diferent, arriscat, creatiu, altament personalitzat i compromès amb la cura de tots els detalls en cadascun dels serveis que ofereix", explica Josep Sala, propietari de Tarawa Travel. Noelia López, copropietària de Lobailao, defineix Wise com "aquell amic savi i boig en el qual sempre pots confiar per a acompanyar-te en les grans aventures".

L'aposta de WISE pel 2022 és triplicar les vendes en un any i ampliar encara més la seva extensa xarxa de col·laboradors. WISE compta a més amb el suport d'altres dos socis que aporten coneixement i capital. L'estratègia per a aconseguir-ho passa per una cura exquisida dels detalls, un tracte altament personalitzat, directe i pròxim amb cada client, la recerca constant de noves formes d'oferir emoció, il·lusió, creativitat i sorpresa en cada projecte. I ho farà amb una nova seu que és tota una declaració d'intencions, situada al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Més informació
Els catalans tornen a viatjar
El turisme extrahoteler es multiplica per sis al novembre
Catalunya, referent pel turisme esportiu internacional
Avui et destaquem
El més llegit