Nestlé traslladarà la divisió tecnològica a Barcelona

La companyia retallarà 500 llocs de treball a Suïssa en l'àrea informàtica en els pròxims 18 mesos, el que suposarà un enfortiment de la seu d'Esplugues de Llobregat

Imatge de la seu de Nestlé a Barcelona Imatge de la seu de Nestlé a Barcelona

Nestlé, el grup alimentari més gran del món, eliminarà durant els propers 18 mesos uns 500 llocs de treball a Suïssa dins de l'àrea de tecnologies de la informació amb l'objectiu d'accelerar la transformació digital de la companyia i aprofitar el seu centre tecnològic a Espanya, segons ha indicat la multinacional. Una decisió que podria beneficiar la planta que té a Barcelona, concretament a Esplugues de Llobregat.

En línia amb aquests canvis, Nespresso té la intenció d'establir centres operatius dedicats a Espanya i Portugal per aprofitar els hubs de Nestlé a les àrees de comerç electrònic i cadena de subministrament, a més de crear un centre per a l'excel·lència de les operacions de boutique a Itàlia.

"Entenem que es tracta d'un moment difícil per als nostres treballadors", ha assenyalat Peter Vogt, responsable de recursos humans de Nestlé i membre del consell d'executiu de la companyia, subratllant que l'empresa estudiarà totes les opcions possibles per donar suport i mitigar l'impacte de la mesura en els treballadors afectats, incloent-hi ofertes de recol·locació en el si de l'empresa o prejubilacions. "Nestlé segueix totalment compromesa amb la seva seu a Suïssa. La relació entre Nestlé i Suïssa és mútuament beneficiosa i la companyia seguirà invertint al país", ha afegit.

Més informació
Nestlé paga 6.000 milions d'euros per vendre productes d'Starbucks
Nestlé només vol envasos reciclables
Nestlé invertirà 37 MEUR més a la planta de Nescafé
Nestlé guanya un 9,2% menys fins al juny
Avui et destaquem
El més llegit