La neuroestimulació NESA XSIGNAL, una via per disminuir el dolor agut i crònic

La neuroestimulació és una electroteràpia indolora per al pacient que es realitza amb un corrent galvànic bifàsic simètric de baixa freqüència d'ona

Neuroestimulació Neuroestimulació

La neuroestimulació és una electroteràpia indolora per al pacient que es realitza a través d'un corrent galvànic bifàsic simètric de baixa freqüència d'ona. Aquest corrent actua a nivell cel·lular mitjançant 2 canelleres i 2 turmelleres que contenen elèctrodes de contacte. La teràpia s'administra a través de quatre cables emissors de micro corrents de baixa freqüència (màxima de 14 hertzs).

"La neuroestimulació és una electroteràpia indolora per al pacient que es realitza a través d'un corrent galvànic bifàsic simètric de baixa freqüència d'ona"

Cada cable es divideix en sis subelectrodes col·locats estratègicament en nervis perifèrics de les extremitats inferiors i superiors. Aquests corrents intel·ligents i imperceptibles per a l'ésser humà actuen per vies sensitives de tot el sistema nerviós, coordinant centenars d'impulsos per minut. Aquest tractament té una durada d'entre 45 i 90 minuts per sessió que seran fixades prèviament per l'especialista en medicina física i rehabilitació, que optarà pel tracte més oportú adequat a les característiques i necessitats de cada pacient.

A grans trets, aquest tractament potencia la disminució del dolor agut i crònic i l'augment de la relaxació, encara que cal destacar altres beneficis específics: regula el sistema nerviós central, millora el retorn del sistema limfàtic i venós, millora el peristaltisme, estableix i millora la qualitat de la son, afavoreix la regeneració tissular com, per exemple, trencament de les fibres musculars, millora les contractures musculars, disminueix el dolor agut i crònic en cas de cervicàlgia, lumbàlgia, dorsàlgia, fibromiàlgia, poliatràlgia, dolor neuropàtic i fatiga, millora problemes psicològics com estrès i tensió emocional, millora el rendiment esportiu, escurça el temps de recuperació després d'un esforç físic o la realització d'una activitat esportiva i millora la concentració.

Però, com tot tractament, té les seves contraindicacions. En cas de portar un marcapassos, estat de gestació, tenir hemorràgies internes, processos febrils aguts, tromboflebitis aguda o fòbia a l'electricitat, no és possible realitzar aquest tractament.

"Aquest tractament potencia la disminució del dolor agut i crònic i l'augment de la relaxació, encara que cal destacar altres beneficis específics"

Una vegada que el pacient estigui realitzant el tractament, se l'ha de prendre com un moment per gaudir de la relaxació. És necessari evitar qualsevol dispositiu mòbil amb què el pacient pugui rebre informació de l'exterior, ja que podria condicionar el nivell de relaxació. A més, és preferible escoltar música relaxant.

Més informació
Per què parlem de negocis si és un tema de salut?
El virus del papiloma humà, una infecció silenciosa
Quan cal anar a urgències?
Avui et destaquem
El més llegit