La fàbrica de Nissan a Barcelona s'automatitza

El fabricant de cotxes millora la cadena de subministrament amb el lliurament automàtic de les peces de logística

Nissan compta amb una fàbrica a la Zona Franca Nissan compta amb una fàbrica a la Zona Franca

Nissan Motor Ibérica (NMISA) ha incrementat encara més l'automatització de la seva planta de la Zona Franca de Barcelona amb l'objectiu de "millorar la competitivitat". Segons ha informat aquest dimarts la pròpia companyia, s'ha millorat la cadena de subministrament mitjançant el lliurament de forma automatitzada de pràcticament el 100% de les peces procedents de les àrees logístiques a llocs de muntatge en línia.

Més info: Nissan (també) revela falsejament de dades d'emissions

Més concretament, el nivell d'automatització a l'àrea de carrosseries de la planta de la Zona Franca en el cas de la línia 1 i 2 és del 87% i del 97%, respectivament. A tot plegat, són els propis carros automàtics els que transporten els components del cotxe.

La planta de Barcelona disposa de 115 vehicles d'aquest tipus a l'àrea de carrosseries així com també altres unitats a l'àrea de muntatge, i es comuniquen via WiFi.

A partir d'octubre, Nissan té previst millorar la sincronització dels seus processos de producció i logística amb la integració de la seva planta de la Zona Franca pel que fa a les activitats d'empreses proveïdores situades en un radi d'aproximadament 30 quilòmetres.

Més informació
Nissan deixarà de fabricar dos models a Barcelona
Seat tanca el millor semestre de la seva història
Avui et destaquem
El més llegit