Nocilla substitueix l'oli de palma pel de girasol

La crema de cacau celebra 50 anys i la companyia Idilia Foods canvia la composició del producte

La producció de Nocilla es muda a Parets del Vallès La producció de Nocilla es muda a Parets del Vallès

La crema de cacau Nocilla, que pertany a la companyia catalana Idilia Foods, celebra 50 anys anys de vida per celebrar aquesta fita ha decidit substituir el polèmic oli de palma en tots els productes de la marca per oli de girasol alt oleic i llard de cacau.

La companyia catalana ha precisat que en aquests 50 anys s'han venut més de 700 milions de gots de Nocilla, i aquests gots s'han convertit en una "icona imprescindible" de les vaixelles espanyoles, ha destacat la marca en un comunicat.

La crema de cacau Nocilla es va llançar en 1968 i es va convertir en una alternativa al tradicional pa amb xocolata. Controlada pels germans Ferrero, Idilia Foods va sorgir de l'antiga Nutrexpa, que es va dividir en dues companyies, l'esmentada Idilia Foods, que també és propietària de Cola Cao, i Adam Foods, que aglutina el negoci de galetes i està en mans de la família Ventura.

La nova recepta de Nocilla suposa una reducció "de més d'un 40% dels greixos saturats en el perfil nutricional de producte", segons la marca, que aclareix que, encara així, es manté el sabor tradicional i que que és capdavanter en el segment de les cremes de cacau a l'Estat espanyol.

Més informació
Idilia Foods construeix un complex industrial a Parets
Idilia Foods unifica la producció de ColaCao i Nocilla a la mateixa fàbrica
Avui et destaquem
El més llegit