Norwegian connecta Barcelona amb Chicago

La companyia també incrementa les freqüències amb Nova York i Los Ángeles

Norwegian és una de les companyies que més fort aposta pels vols intercontinentals des del Prat | ACN Norwegian és una de les companyies que més fort aposta pels vols intercontinentals des del Prat | ACN

Norwegian estrena ruta entre El Prat i Chicago. La nova connexió, que començarà a funcionar a partir del 7 de juliol, unirà ambdues metròpolis a partir de 169,90 euros el trajecte. D'aquesta manera, l'aerolínia de baix cost reforça la seva aposta per la capital catalana, on ja compta amb quatre rutes intercontinentals amb Nova York, Los Ángeles, San Francisco i Miami.

"Norwegian està totalment compromesa amb Barcelona i hem respost la demanda dels nostres passatgers de crear noves destinacions des del Prat", ha assegurat Matthew Wood, vicepresident sènior de llarg radi comercial i nous mercats "en total, aquest estiu oferirem 44 vols setmanals entre Barcelona i els Estats Units, deu més que l'any passat".

De fet, Norwegian incrementarà les freqüències fins a Nova York, que passarà a tenir fins a sis connexions setmanals, i Los Angeles, que incrementarà el nombre de vols fins a arribar als cinc setmanals. Arran d'aquests canvis, la companyia basarà el seu quart avió Dreamliner a El Prat.

Més informació
Norwegian, en ruta per sortir dels nombres vermells
Barcelona se salva de les retallades de Norwegian
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit