Norwegian diu no a IAG

La direcció de l'empresa noruega creu que les xifres que s'han posat sobre la taula ''infravaloren'' el valor de la companyia

El fundador i conseller delegat de Norwegian, Bjørn Kjos El fundador i conseller delegat de Norwegian, Bjørn Kjos

El consell d'administració de Norwegian Air Shuttle ha confirmat que des del 12 d'abril passat i fins a dia d'avui ha rebut formalment dues ofertes condicionals i separades del holding britànic International Airlines Group (IAG) per adquirir la totalitat de les accions de la companyia noruega. Norwegian ha manifestat que les ofertes han estat ''revisades'' amb diferents assessors financers i jurídics de la companyia i han estat ''rebutjades'' per la unanimitat dels membres del consell d'administració perquè ''infravaloren'' el valor de Norwegian i ''les seves perspectives de futur''. La direcció de l'empresa noruega ha reiterat el seu compromís de continuar en el compliment del seu pla estratègic i en la generació de valor per a l'accionista.

Més info: Norwegian, un caramel per a IAG

El 12 d'abril passat, IAG va informar que havia adquirit una participació del 4,61% de Norwegian perquè considerava que ''és una inversió atractiva''. El Grup IAG, matriu d'Iberia i Vueling, entre d'altres, reconeixia que la compra d'aquest 4,6% tenia com objectiu ''establir una posició des de la qual iniciar converses amb Norwegian, inclosa la possibilitat de formular una oferta d'adquisició sobre la totalitat de Norwegian''.

IAG també reconeixia, però, que fins aquell moment ''les converses no havien tingut efecte'' i per tant ''no s'havia pres cap decisió sobre la formulació d'una oferta d'adquisició i que no existia certesa sobre si s'arribaria a prendre aquesta decisió''. 

Més informació
Norwegian no surt dels nombres vermells
Avui et destaquem
El més llegit