Nostrum evita el concurs de creditors

La societat propietària de la companyia aconsegueix refinançar el seu deute amb el 88,16% dels creditors

Una de les entitats creditores havia embargat els comptes de Nostrum | Europa Press
Una de les entitats creditores havia embargat els comptes de Nostrum | Europa Press

La societat Home Meal, propietària de la cadena de menjar per emportar Nostrum, ha arribat a un acord per refinançar el seu deute financer en el marc de les negociacions iniciades per la companyia després de la seva sol·licitud de preconcurs, que va presentar a finals d'octubre quan una de les entitats creditores va embargar els comptes de l'empresa.

Més info: Nostrum s’ennuega amb els deutes

Segons ha informat la societat en un comunicat, l'empresa ha comptat amb el suport del 88,16% del passiu financer, composat per les entitats financeres que constitueixen el seu pool bancari, però també pels tenidors de pagarés i bons cotitzats a l'MTF de Luxemburg.

L'equip de Home Meal ha volgut mostrar el seu agraïment pel suport rebut en aquestes darreres setmanes, així com la confiança dipositada en el projecte perquè considera que, gràcies a això, "la societat ha aconseguit l'acord en un temps rècord".

La signatura d'aquest acord representa "un pas crucial per consolidar el treball realitzat durant els últims anys i desenvolupar el negoci, amb pas ferm, a escala nacional i internacional".

Més Informació
Nostrum pacta amb la banca el refinançament del seu deute
Home Meal registra pèrdues de 850.000 euros fins al juny
Avui et destaquem
Comentaris