Nostrum cotitzarà a França

Home Meal col·loca 6,1 milions d'euros en bons convertibles

Una de les botigues de Nostrum a França Una de les botigues de Nostrum a França

Home Meal, propietària de la cadena de restaurants Nostrum, vol seguir expandint-se i cotitzar a la borsa francesa. Per assolir aquest objectiu, la companyia ha anunciat que ha col·locat un total de 6,1 milions d'euros en la seva emissió de bons convertibles. A més, la companyia ha anunciat que es troba enmig d'un procés per expandir-se a França i ha iniciat els tràmits per incorporar-se al mercat borsari francès Euronext Growth.

La direcció de l'empresa argumenta el seu interès per cotitzar a França per "l'aposta de la societat pel mercat europeu i la important posada en escena que suposa aquest mercat pel futur de l'empresa". D'altra banda, Home Meal ha explicat que els fons obtinguts amb els bons convertibles els destinarà a "transformar l'estructura de passiu de la societat" amb l'objectiu de "requalificar el deute de curt a llarg termini".

El finançament amb bons convertibles ajudarà, segons el comunicat de Home Meal, al ple d'expansió de la companyia i a "cobrir les necessitats del capital circulant en la consecució del pla d'expansió pels propers anys". L'empresa preveu obrir nous restaurants i firmar nous contractes de multifranquícia i masterfranquícia. 

Home Meal també ha anunciat que ja ha obert el seu restaurant Nostrum a Bordeus, situat en un enclavament comercial al centre de la ciutat. Aquest és el desè establiment que Nostrum obre a França i està previst properament obrir-ne de nous a Chambery, Marsella, Lió, Lille i Montpeller. 

Més informació
Nostrum creix i mira cap a Suïssa
Nostrum obrirà 50 locals a França
Nostrum obre quatre botigues a Espanya i França
Avui et destaquem
El més llegit